Frisör i Storvreta

Hitta en frisör i Storvreta, här finns skickliga och erfarna frisörer i Storvreta som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 12 olika frisörer att välja mellan i Storvreta. Du kan besöka dessa frisörer i Storvreta, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Storvreta. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Storvreta.

Frisörer i Storvreta

Du kan välja mellan olika frisörer i Storvreta när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Storvreta och klippa håret.

Lena Jansson Hårvård
Saffransv. 15
743 34 STORVRETA


Mariani Hårverksta´n
Hasselv. 1 C
743 34 STORVRETA


Hanna Sofia Blomqvist
Vattgårdsv. 29
743 34 STORVRETA


Öström, Åsa Inga-Lill Elisabeth
Vretalundsv. 26
743 40 Storvreta


Hårstudion Salabacke
Sandbo 17
743 91 Storvreta


Salong Ängebyklippet
Kapplandsv. 1
743 30 STORVRETA


Bml Group AB
Hasselv. 4 B
743 34 STORVRETA


Nazila Rezaei Badr
Skogsvallsv. 7
743 35 Storvreta


Salong La Belle HB
Skogsvallsv. 7
743 35 Storvreta


Frisör P & A Klintsten HB
Aspdungev. 27
743 40 Storvreta


In Hair
Fjuckby Nyåker 2
743 91 Storvreta


Inga-Lills Hårverksta
Hasselv. 1 C
743 34 STORVRETA

Fixa en håruppsättning i Storvreta

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Storvreta, förutom att klippa ditt hår på en salong i Storvreta. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Storvreta. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Storvreta som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Storvreta

I Storvreta varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Storvreta.

Frisörinfo och fakta om Storvreta

I Storvreta fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Storvreta, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Storvreta är en tätort i Uppsala kommun, 15 kilometer norr om Uppsala. Den är ett stationssamhälle vid Ostkustbanan och en förort till Uppsala. Orten ligger i Ärentuna socken. Storvreta är idag Uppsala kommuns tredje största tätort efter Uppsala och Sävja.

Area: 303,88 hektar
Befolkning: 6347, år 2010

Där hittar du mer information om staden Storvreta om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 12 olika frisörer i Storvreta att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Storvreta kan du överväga att leta i andra städer i Uppsala.

Billig frisör i Storvreta

Letar du efter en bra och billig frisörer i Storvreta? De bästa salongerna i Storvreta som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Storvreta kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Storvreta med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Storvreta men har glömt boka tid his en frisör i Storvreta? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Storvreta där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Storvreta med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.