Frisör i Tierp

Hitta en frisör i Tierp, här finns skickliga och erfarna frisörer i Tierp som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 14 olika frisörer att välja mellan i Tierp. Du kan besöka dessa frisörer i Tierp, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Tierp. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Tierp.

Frisörer i Tierp

Du kan välja mellan olika frisörer i Tierp när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Tierp och klippa håret.

Johannas Hårstudio
Grevegatan
815 40 Tierp


Studio Tre
Järnvägsesplanaden 12
815 38 TIERP


Guldsaxsalongen
N. Esplanaden 4
815 40 Tierp


Frisör Johanna Örnehag
Räkv. 7
815 45 TIERP


Lilla Hårsalongen
Greveg. 10
815 41 TIERP


Rosis Klipp
Stationsg. 9
815 38 TIERP


Sara Hillberg Firma
Gävlev. 42 C
815 38 TIERP


Haircorner
Centralg. 10
815 38 TIERP


Karins Hårstudio Karin Helin
Järnvägsesplanaden 12
815 38 TIERP


Tierps Spa & Skönhetsvård
Bangårdsg. 2
815 41 TIERP


Fridsjö, Angelica
Centralg. 10
815 38 TIERP


Hår & Sånt
Stationsg. 9
815 38 TIERP


Gerds Hårklipp
Sveav. 15
815 40 Tierp


JaneS Saxofön
Greveg. 10
815 41 TIERP

Fixa en håruppsättning i Tierp

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Tierp, förutom att klippa ditt hår på en salong i Tierp. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Tierp. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Tierp som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Tierp

I Tierp varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Tierp.

Frisörinfo och fakta om Tierp

I Tierp fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Tierp, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Tierp är en tätort i norra Uppland och centralort i Tierps kommun, Uppsala län. Den ligger mellan Uppsala i söder och Gävle i norr. Tierp växte fram som ett stationssamhälle efter att järnvägsstationen och Ostkustbanan invigts 1874.

Area: 411 hektar
Befolkning: 5587, år 2010

Där hittar du mer information om staden Tierp om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 14 olika frisörer i Tierp att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Tierp kan du överväga att leta i andra städer i Uppsala.

Billig frisör i Tierp

Letar du efter en bra och billig frisörer i Tierp? De bästa salongerna i Tierp som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Tierp kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Tierp med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Tierp men har glömt boka tid his en frisör i Tierp? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Tierp där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Tierp med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.