Frisör i Årjäng

Hitta en frisör i Årjäng, här finns skickliga och erfarna frisörer i Årjäng som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 9 olika frisörer att välja mellan i Årjäng. Du kan besöka dessa frisörer i Årjäng, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Årjäng. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Årjäng.

Frisörer i Årjäng

Du kan välja mellan olika frisörer i Årjäng när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Årjäng och klippa håret.

Salong Frizette
Storg. 45
672 30 årjäng


Elenas Herrfrisering
Kvarnåsg. 8
672 30 årjäng


Anitas Hårservice I Årjäng AB
Sveav. 20
672 30 årjäng


Salong Lika Linda Nilsson
Sveav. 23
672 30 årjäng


Frisörsalong Ing-Marie Gustafsson
Viktor Sjöströms v. 15
672 31 ÅRJÄNG


Rg Salongen
Storg. 55 A
672 30 årjäng


Mainstreet 46
Storg. 46
672 30 årjäng


Elenas Herrfrisering
Tingsg. 18
672 30 årjäng


Catrins Hårvård
Östtomtv. 16
672 31 ÅRJÄNG

Fixa en håruppsättning i Årjäng

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Årjäng, förutom att klippa ditt hår på en salong i Årjäng. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Årjäng. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Årjäng som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Årjäng

I Årjäng varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Årjäng.

Frisörinfo och fakta om Årjäng

I Årjäng fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Årjäng, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Årjäng är en tätort i Värmlands län och centralort i Årjängs kommun. Årjäng ligger i sydvästra Värmland vid Västra Silens norra strand längs med E18, 100 km väster om Karlstad och 30 km från norska gränsen.

Area: 409,99 hektar
Befolkning: 3228, år 2010

Där hittar du mer information om staden Årjäng om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 9 olika frisörer i Årjäng att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Årjäng kan du överväga att leta i andra städer i Värmland.

Billig frisör i Årjäng

Letar du efter en bra och billig frisörer i Årjäng? De bästa salongerna i Årjäng som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Årjäng kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Årjäng med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Årjäng men har glömt boka tid his en frisör i Årjäng? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Årjäng där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Årjäng med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.