Frisör i Arvika

Hitta en frisör i Arvika, här finns skickliga och erfarna frisörer i Arvika som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 23 olika frisörer att välja mellan i Arvika. Du kan besöka dessa frisörer i Arvika, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Arvika. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Arvika.

Frisörer i Arvika

Du kan välja mellan olika frisörer i Arvika när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Arvika och klippa håret.

Salong Angelique
Fabriksg. 32
671 31 Arvika


Studio Feliz
Spårg. 1
671 30 ARVIKA


Hårstudion i Arvika AB
Hantverksg. 5
671 31 Arvika


Salong Lena Sax
Magasinsg. 7
671 31 Arvika


Virveln
Styckåsg. 28
671 40 Arvika


Avenue Studio On 1st AB
Kyrkog. 35
671 31 Arvika


Kristiansson, Elsie
Ljungåsg. 29
671 52 ARVIKA


Malin Weiborg
Magasinsg. 7
671 31 Arvika


Gossip
Kyrkog. 41
671 31 Arvika


Gertruds Damfrisering, Gertrud Svensson
Västerg. 12
671 50 ARVIKA


Vårat Frissotek
Parkg. 24
671 40 Arvika


Hårskulptören
Styckåsv. 5
671 32 ARVIKA


Servicehusets Damfrisering
Ö. Esplanaden 20
671 32 ARVIKA


Lazette Hair AB
V. Torgg. 1 B
671 31 Arvika


Helenas Kam Och Sax I Edane
Ålgården Tomta
671 92 ARVIKA


Maj-Lis Damfrisering
Parkg. 23 B
671 40 Arvika


Gossip HB
Kyrkog. 41
671 31 Arvika


Salong Vy
Köpmang. 9
671 31 Arvika


K K-Salongen
Ö. Torgg. 2
671 31 Arvika


Asta-Salongen,Astrid Degertorp
Mejerig. 13
671 30 ARVIKA


Mias
Hagbergsv. 9
671 42 Arvika


Hår Lyftet i Arvika
Bergsg. 29 B
671 50 ARVIKA


Noiz AB
Magasinsg. 7
671 31 Arvika

Fixa en håruppsättning i Arvika

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Arvika, förutom att klippa ditt hår på en salong i Arvika. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Arvika. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Arvika som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Arvika

I Arvika varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Arvika.

Frisörinfo och fakta om Arvika

I Arvika fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Arvika, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Arvika är en tätort i västra Värmland och centralort i Arvika kommun, Värmlands län. Arvika ligger vid sjön Glafsfjorden, som har sjöförbindelse till Vänern. Riksväg 61 passerar staden, liksom järnvägen mellan Laxå och Charlottenberg-Oslo, Värmlandsbanan (tidigare kallad Nordvästra stambanan). Avståndet till norska gränsen är 43 km.

Area: 1 061,81 hektar
Befolkning: 14244, år 2010

Där hittar du mer information om staden Arvika om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 23 olika frisörer i Arvika att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Arvika kan du överväga att leta i andra städer i Värmland.

Billig frisör i Arvika

Letar du efter en bra och billig frisörer i Arvika? De bästa salongerna i Arvika som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Arvika kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Arvika med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Arvika men har glömt boka tid his en frisör i Arvika? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Arvika där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Arvika med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.