Frisör i Ekshärad

Hitta en frisör i Ekshärad, här finns skickliga och erfarna frisörer i Ekshärad som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 8 olika frisörer att välja mellan i Ekshärad. Du kan besöka dessa frisörer i Ekshärad, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Ekshärad. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Ekshärad.

Frisörer i Ekshärad

Du kan välja mellan olika frisörer i Ekshärad när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Ekshärad och klippa håret.

Salong Ellington
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Hårfager AB
Klarälvsv. 31
683 60 Ekshärad


Liselottes Yinyang
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Salong Marianne
Älvbrinken 9 A
683 60 Ekshärad


Johannas Hårstudio
Klarälvsv. 23
683 60 Ekshärad


Klippkällaren
Lystedtsv. 32
683 60 Ekshärad


Sara Nyman
Klarälvsv. 17
683 60 Ekshärad


Vivianns Damfrisering, Viviann Fredriksson
Nore Täppa
683 61 EKSHÄRAD

Fixa en håruppsättning i Ekshärad

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Ekshärad, förutom att klippa ditt hår på en salong i Ekshärad. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Ekshärad. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Ekshärad som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Ekshärad

I Ekshärad varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Ekshärad.

Frisörinfo och fakta om Ekshärad

I Ekshärad fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Ekshärad, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Ekshärad (värmländska: Exär) är en tätort intill Klarälven i Hagfors kommun och kyrkbyn i Ekshärads socken. Ortens namn var till 1980 Kyrkheden (dialekt: Kôrkhea).

Area: 173,79 hektar
Befolkning: 1074, år 2010

Där hittar du mer information om staden Ekshärad om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 8 olika frisörer i Ekshärad att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Ekshärad kan du överväga att leta i andra städer i Värmland.

Billig frisör i Ekshärad

Letar du efter en bra och billig frisörer i Ekshärad? De bästa salongerna i Ekshärad som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Ekshärad kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Ekshärad med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Ekshärad men har glömt boka tid his en frisör i Ekshärad? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Ekshärad där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Ekshärad med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.