Johannas Hårstudio i Ekshärad, en bra frisör

Johannas Hårstudio är en frisör eller en salong i Ekshärad där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Johannas Hårstudio enligt nedan för att få veta mer om vad Johannas Hårstudio har att erbjuda inom hår och skönhet i Ekshärad.

Kontakta Johannas Hårstudio i Ekshärad, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Johannas Hårstudio i Ekshärad.

Johannas Hårstudio
Klarälvsv. 23
683 60 Ekshärad
0563 - 400 90

Karta och vägbeskrivning till frisör Johannas Hårstudio i Ekshärad

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Johannas Hårstudio i Ekshärad. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Ekshärad hos Johannas Hårstudio

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Ekshärad varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Ekshärad och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Ekshärad. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Ekshärad.Kommenterat om Johannas Hårstudio i Ekshärad


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.