Frisör i Kristinehamn

Hitta en frisör i Kristinehamn, här finns skickliga och erfarna frisörer i Kristinehamn som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 25 olika frisörer att välja mellan i Kristinehamn. Du kan besöka dessa frisörer i Kristinehamn, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Kristinehamn. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Kristinehamn.

Frisörer i Kristinehamn

Du kan välja mellan olika frisörer i Kristinehamn när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Kristinehamn och klippa håret.

Attityd i Kristinehamn
Kungsg. 47
681 31 Kristinehamn


Två Klippare
Tegelslagareg. 23
681 31 Kristinehamn


Sveamagasinet Hår Hud Fot Massage & dagspa
Västerlångg. 24
681 31 Kristinehamn


Ringvägens Dam & Herrfrisering
S. Ringv. 37
681 40 Kristinehamn


Mariette Klipper & Krusar
Kungsg. 54
681 31 Kristinehamn


Salong Monsieur
Spelmansg. 53
681 50 KRISTINEHAMN


Salong Agaton
Spelmansg. 36
681 31 Kristinehamn


Salong Sax n cut AB
S. Ringv. 65
681 40 Kristinehamn


Frisör S Samuelsson AB
Furuv. 11
681 53 Kristinehamn


Hair 4 U
N. Torget 4
681 30 KRISTINEHAMN


Rodys Tacobar & Kök
Kungsg. 39 B
681 31 Kristinehamn


Studio 54
S. Torget 3
681 31 Kristinehamn


Salong Huvudsaken
S. Torget 1
681 31 Kristinehamn


Andersson Maria Frisör I Kristinehamn AB
Hammargränd 2
681 34 KRISTINEHAMN


Salong Charme AB
Tegelslagareg. 31
681 31 Kristinehamn


Salong Gun-Lois Björlin
Adolfsbergsv. 15
681 43 KRISTINEHAMN


Frisör Sabina Johansson AB
Djurgårdsv. 31
681 53 Kristinehamn


Lindas Andercut AB
Djurgårdsv. 2
681 54 KRISTINEHAMN


Marina-Salongen
Olivv. 8
681 33 Kristinehamn


Chukri, Kasim
Nya Kyrkog. 19
681 31 Kristinehamn


Yvonnes i Kristinehamn HB
Irisdalsg. 4
681 40 Kristinehamn


Sm Försäljning HB
Västerlångg. 24
681 31 Kristinehamn


Eskebrink, Johanna
Spelmansg. 36
681 31 Kristinehamn


Optimal Resurs I Karlstad AB
Trädgårdsg. 10
681 30 KRISTINEHAMN


Hårizont
Västgötag. 33
681 41 KRISTINEHAMN

Fixa en håruppsättning i Kristinehamn

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Kristinehamn, förutom att klippa ditt hår på en salong i Kristinehamn. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Kristinehamn. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Kristinehamn som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Kristinehamn

I Kristinehamn varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Kristinehamn.

Frisörinfo och fakta om Kristinehamn

I Kristinehamn fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Kristinehamn, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Kristinehamn är en tätort i Värmland och centralort i Kristinehamns kommun, Värmlands län, vid Vänern. Kristinehamn är belägen där åarna Varnan och Lötälven möts och sitt gemensamma utlopp har de i Varnumsviken, som är en del av Vänern.

Area: 13,36 km2
Befolkning: 17839, år 2010

Där hittar du mer information om staden Kristinehamn om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 25 olika frisörer i Kristinehamn att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Kristinehamn kan du överväga att leta i andra städer i Värmland.

Billig frisör i Kristinehamn

Letar du efter en bra och billig frisörer i Kristinehamn? De bästa salongerna i Kristinehamn som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Kristinehamn kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Kristinehamn med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Kristinehamn men har glömt boka tid his en frisör i Kristinehamn? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Kristinehamn där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Kristinehamn med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.