Hos Anna i Lesjöfors, en bra frisör

Hos Anna är en frisör eller en salong i Lesjöfors där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Hos Anna enligt nedan för att få veta mer om vad Hos Anna har att erbjuda inom hår och skönhet i Lesjöfors.

Kontakta Hos Anna i Lesjöfors, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Hos Anna i Lesjöfors.

Hos Anna
Piltorpsv. 13
680 96 Lesjöfors
0590 - 302 00

Karta och vägbeskrivning till frisör Hos Anna i Lesjöfors

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Hos Anna i Lesjöfors. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Lesjöfors hos Hos Anna

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Lesjöfors varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Lesjöfors och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Lesjöfors. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Lesjöfors.Kommenterat om Hos Anna i Lesjöfors


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.