Frisör i Skoghall

Hitta en frisör i Skoghall, här finns skickliga och erfarna frisörer i Skoghall som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 8 olika frisörer att välja mellan i Skoghall. Du kan besöka dessa frisörer i Skoghall, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Skoghall. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Skoghall.

Frisörer i Skoghall

Du kan välja mellan olika frisörer i Skoghall när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Skoghall och klippa håret.

Sax S
Clevev. 2
663 30 SKOGHALL


Solstrålen
Clevev. 6
663 30 SKOGHALL


Hårstudion Hammarö
Clevev. 6
663 30 SKOGHALL


Dominiques Frisering
Clevev. 6
663 30 SKOGHALL


Frisör Helena Bohlin AB
Almquists v. 6
663 34 SKOGHALL


Salong Aristo Cut
Lagerlöfsv. 28
663 34 SKOGHALL


Salong Glada Saxen
Björkhagsg. 6
663 30 SKOGHALL


Salongröd Marie
Axelssonsv. 20
663 33 Skoghall

Fixa en håruppsättning i Skoghall

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Skoghall, förutom att klippa ditt hår på en salong i Skoghall. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Skoghall. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Skoghall som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Skoghall

I Skoghall varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Skoghall.

Frisörinfo och fakta om Skoghall

I Skoghall fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Skoghall, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Skoghall är en tätort och centralort i Hammarö kommun. Skoghall är centralort i Hammarö kommun och belägen cirka nio kilometer söder om Karlstad. Orten ligger med en lång kust ut till Vänern, där Klarälven mynnar ut.

Area: 1 051 hektar
Befolkning: 13265, år 2010

Där hittar du mer information om staden Skoghall om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 8 olika frisörer i Skoghall att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Skoghall kan du överväga att leta i andra städer i Värmland.

Billig frisör i Skoghall

Letar du efter en bra och billig frisörer i Skoghall? De bästa salongerna i Skoghall som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Skoghall kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Skoghall med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Skoghall men har glömt boka tid his en frisör i Skoghall? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Skoghall där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Skoghall med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.