Frisör i Sävar

Hitta en frisör i Sävar, här finns skickliga och erfarna frisörer i Sävar som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 3 olika frisörer att välja mellan i Sävar. Du kan besöka dessa frisörer i Sävar, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Sävar. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Sävar.

Frisörer i Sävar

Du kan välja mellan olika frisörer i Sävar när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Sävar och klippa håret.

Frisörerna
Kungsv. 22
918 31 SÄVAR


Iris Damfrisering
Björkstigen 14
918 31 SÄVAR


Rosendahl Aili
Lärkstigen 14 B
918 31 SÄVAR

Fixa en håruppsättning i Sävar

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Sävar, förutom att klippa ditt hår på en salong i Sävar. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Sävar. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Sävar som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Sävar

I Sävar varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Sävar.

Frisörinfo och fakta om Sävar

I Sävar fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Sävar, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Sävar (historiskt uttalat Sjevar, därav stavat Skjävar e.d.) är en tätort i Umeå kommun och kyrkby i Sävar socken. Orten är belägen vid Sävarån 15 km nordost om Umeå längs E4:an. Strax söder om tätorten har SCB sedan 2010 avgränsat en bebyggelse till en egen småort namnsatt till Sävar södra.

Area: 244,52 hektar
Befolkning: 2670, år 2010

Där hittar du mer information om staden Sävar om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 3 olika frisörer i Sävar att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Sävar kan du överväga att leta i andra städer i Västerbotten.

Billig frisör i Sävar

Letar du efter en bra och billig frisörer i Sävar? De bästa salongerna i Sävar som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Sävar kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Sävar med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Sävar men har glömt boka tid his en frisör i Sävar? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Sävar där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Sävar med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.