Frisör i Skellefteå

Hitta en frisör i Skellefteå, här finns skickliga och erfarna frisörer i Skellefteå som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 19 olika frisörer att välja mellan i Skellefteå. Du kan besöka dessa frisörer i Skellefteå, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Skellefteå. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Skellefteå.

Frisörer i Skellefteå

Du kan välja mellan olika frisörer i Skellefteå när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Skellefteå och klippa håret.

Lena Salongen
Brog. 21 B
931 62 Skellefteå


Karma Frisör & Shop
S. Järnvägsg. 47
931 32 SKELLEFTEÅ


Design Frisör & Shop
Nyg. 63
931 30 SKELLEFTEÅ


Hufvudsaken Drop-in
Trädgårdsg. 13-15 Vintergatan
931 31 Skellefteå


Hufvudsaken
Nyg. 38
931 31 Skellefteå


Frisörteamet
Gymnasiev. 8
931 57 Skellefteå


Attityd i Skellefteå
Kanalg. 53
931 32 SKELLEFTEÅ


Salong Finess
N. Järnvägsg. 23
931 41 SKELLEFTEÅ


Erikslids Frisörsalong
Annastigen 14
931 70 SKELLEFTEÅ


Klipp & Form
Ö. Nyg. 97
931 35 Skellefteå


Salong Wiksten
Nyg. 63
931 30 SKELLEFTEÅ


Torsten
Torget 4
931 31 Skellefteå


Frisörerna
Köpmang. 13
931 31 Skellefteå


Clive Russel
Nyg. 56
931 30 SKELLEFTEÅ


Ecliptica
Kanalg. 51
931 32 SKELLEFTEÅ


Mias Klipperia
Lasarettsv. 21
931 32 SKELLEFTEÅ


HairStyle Frisör & Shop
Nyg. 50 City Kompaniet
931 31 Skellefteå


Hårvågen
Hyttlidg. 67
931 37 Skellefteå


La Vogue Frisör & Shop
Trädgårdsg. 8
931 31 Skellefteå

Fixa en håruppsättning i Skellefteå

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Skellefteå, förutom att klippa ditt hår på en salong i Skellefteå. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Skellefteå. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Skellefteå som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Skellefteå

I Skellefteå varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Skellefteå.

Frisörinfo och fakta om Skellefteå

I Skellefteå fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Skellefteå, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Skellefteå är en tät- samt centralort i Skellefteå kommun, Västerbottens län, belägen cirka 15 km uppströms från Bottenviken och Skelleftehamn, där E4:an möter Skellefteälven. Skellefteå - en ung stad i en gammal bygd - grundades 1845 på initiativ av kyrkoherde Nils Nordlander.

Area: 2 174,43 hektar
Befolkning: 32775, år 2010

Där hittar du mer information om staden Skellefteå om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 19 olika frisörer i Skellefteå att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Skellefteå kan du överväga att leta i andra städer i Västerbotten.

Billig frisör i Skellefteå

Letar du efter en bra och billig frisörer i Skellefteå? De bästa salongerna i Skellefteå som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Skellefteå kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Skellefteå med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Skellefteå men har glömt boka tid his en frisör i Skellefteå? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Skellefteå där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Skellefteå med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.