Frisör i Vilhelmina

Hitta en frisör i Vilhelmina, här finns skickliga och erfarna frisörer i Vilhelmina som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 14 olika frisörer att välja mellan i Vilhelmina. Du kan besöka dessa frisörer i Vilhelmina, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Vilhelmina. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Vilhelmina.

Frisörer i Vilhelmina

Du kan välja mellan olika frisörer i Vilhelmina när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Vilhelmina och klippa håret.

Hårfixarna i Vilhelmina AB
Volgsjöv. 33 A
912 32 Vilhelmina


Kickis Salong
Slåtterv. 25
912 34 Vilhelmina


STUDION
Volgsjöv. 33
912 32 Vilhelmina


Guldsaxen
Volgsjöv. 26 A
912 34 Vilhelmina


Olsen, Stine
Volgsjöv. 33
912 32 Vilhelmina


Rönnqvist, Sara
Volgsjöv. 72
912 32 Vilhelmina


Klipp o. Lock
Industriv. 21
912 32 Vilhelmina


Bosse Klippare
Volgsjöv. 29
912 32 Vilhelmina


Bergviks Hårservice
Skansholm 176
912 91 VILHELMINA


Marias Klipp
Postg. 7
912 32 Vilhelmina


Skytt, Kajsa
Skidspåret 23
912 33 VILHELMINA


Hotstuff
Volgsjöv. 32 A
912 32 Vilhelmina


Hotstuff
Volgsjöv. 72
912 32 Vilhelmina


Gudruns Hårvård
0940 - 120 35

Fixa en håruppsättning i Vilhelmina

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Vilhelmina, förutom att klippa ditt hår på en salong i Vilhelmina. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Vilhelmina. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Vilhelmina som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Vilhelmina

I Vilhelmina varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Vilhelmina.

Frisörinfo och fakta om Vilhelmina

I Vilhelmina fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Vilhelmina, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Vilhelmina (sydsamiska: Vualtjere) är en tätort och centralort i Vilhelmina kommun i Västerbottens län, landskapet Lappland. Vilhelmina är kyrkbyn i Vilhelmina socken och ligger vid Volgsjön i Ångermanälven, med den mindre Baksjön öster om samhället.

Area: 354,13 hektar
Befolkning: 3657, år 2010

Där hittar du mer information om staden Vilhelmina om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 14 olika frisörer i Vilhelmina att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Vilhelmina kan du överväga att leta i andra städer i Västerbotten.

Billig frisör i Vilhelmina

Letar du efter en bra och billig frisörer i Vilhelmina? De bästa salongerna i Vilhelmina som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Vilhelmina kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Vilhelmina med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Vilhelmina men har glömt boka tid his en frisör i Vilhelmina? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Vilhelmina där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Vilhelmina med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.