Frisör i Ånge

Hitta en frisör i Ånge, här finns skickliga och erfarna frisörer i Ånge som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 8 olika frisörer att välja mellan i Ånge. Du kan besöka dessa frisörer i Ånge, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Ånge. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Ånge.

Frisörer i Ånge

Du kan välja mellan olika frisörer i Ånge när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Ånge och klippa håret.

Saxess
Centraltorget 4
841 33 ÅNGE


Studio Attityd
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE


Style By A AB
Centraltorget 22
841 33 ÅNGE


Ärtiga Märtas Salong I Ånge
Florav. 6 A
841 32 ånge


Salong Ingrid
Gamla v. 2
841 32 ånge


Salong Ingrid, Ingrid Eriksson
Gamla v. 2 B
841 32 ånge


Salong Ge-Be
Centraltorget 14
841 33 ÅNGE


Salong GE-Be
Hantverkarg. 3
841 34 ånge

Fixa en håruppsättning i Ånge

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Ånge, förutom att klippa ditt hår på en salong i Ånge. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Ånge. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Ånge som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Ånge

I Ånge varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Ånge.

Frisörinfo och fakta om Ånge

I Ånge fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Ånge, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Ånge är en tätort i västra Medelpad och centralort i Ånge kommun, Västernorrlands län. Ånge ligger vid Ljungan och Riksväg 83 och är en järnvägsknut där Mittbanan och Norra stambanan möts. Av den anledningen fanns i Ånge en av Postens större sorteringscentraler.

Area: 359,80 hektar
Befolkning: 2872, år 2010

Där hittar du mer information om staden Ånge om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 8 olika frisörer i Ånge att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Ånge kan du överväga att leta i andra städer i Västernorrland.

Billig frisör i Ånge

Letar du efter en bra och billig frisörer i Ånge? De bästa salongerna i Ånge som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Ånge kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Ånge med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Ånge men har glömt boka tid his en frisör i Ånge? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Ånge där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Ånge med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.