Frisör i Njurunda

Hitta en frisör i Njurunda, här finns skickliga och erfarna frisörer i Njurunda som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 3 olika frisörer att välja mellan i Njurunda. Du kan besöka dessa frisörer i Njurunda, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Njurunda. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Njurunda.

Frisörer i Njurunda

Du kan välja mellan olika frisörer i Njurunda när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Njurunda och klippa håret.

Hårizånt
Njurundav. 60
862 40 NJURUNDA


Fixit
Njurundav. 50
862 40 NJURUNDA


Salong Hårizånt
Njurundav. 60
862 40 NJURUNDA

Fixa en håruppsättning i Njurunda

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Njurunda, förutom att klippa ditt hår på en salong i Njurunda. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Njurunda. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Njurunda som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Njurunda

I Njurunda varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Njurunda.

Frisörinfo och fakta om Njurunda

I Njurunda fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Njurunda, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Njurunda socken i Medelpad ingår sedan 1974 i Sundsvalls kommun och motsvarar från 2016 Njurunda distrikt. De fornlämningar som finns inom Njurunda socken är bland annat cirka 135 rösegravar. De ligger främst vid bronsålderns strandlinjer.

Area: 337 km2
Befolkning: 13471, år 2000

Där hittar du mer information om staden Njurunda om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 3 olika frisörer i Njurunda att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Njurunda kan du överväga att leta i andra städer i Västernorrland.

Billig frisör i Njurunda

Letar du efter en bra och billig frisörer i Njurunda? De bästa salongerna i Njurunda som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Njurunda kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Njurunda med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Njurunda men har glömt boka tid his en frisör i Njurunda? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Njurunda där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Njurunda med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.