Frisör i Själevad

Hitta en frisör i Själevad, här finns skickliga och erfarna frisörer i Själevad som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Själevad. Du kan besöka dessa frisörer i Själevad, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Själevad. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Själevad.

Frisörer i Själevad

Du kan välja mellan olika frisörer i Själevad när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Själevad och klippa håret.

Klippt & Skuret
Pundv. 1
894 30 Själevad


Cecilias Salong
Myntv. 2 A
894 30 Själevad


Salong Liza
Sedelv. 7
894 30 Själevad


Klipp Källarn
Pundv. 1
894 30 Själevad

Fixa en håruppsättning i Själevad

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Själevad, förutom att klippa ditt hår på en salong i Själevad. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Själevad. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Själevad som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Själevad

I Själevad varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Själevad.

Frisörinfo och fakta om Själevad

I Själevad fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Själevad, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Själevad är kyrkbyn i Själevads socken i Örnsköldsviks kommun, belägen 6 kilometer väster om Örnsköldsviks stadskärna. Orten är en av de äldsta i nolaskogsområdet.

Area:
Befolkning: , år

Där hittar du mer information om staden Själevad om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Själevad att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Själevad kan du överväga att leta i andra städer i Västernorrland.

Billig frisör i Själevad

Letar du efter en bra och billig frisörer i Själevad? De bästa salongerna i Själevad som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Själevad kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Själevad med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Själevad men har glömt boka tid his en frisör i Själevad? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Själevad där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Själevad med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.