Salong Sax i Söråker, en bra frisör

Salong Sax är en frisör eller en salong i Söråker där du sannolikt kan klippa dig, styla håret, få håruppsättning eller trimma skägget hos om du vill det. Vi rekommenderar att du kontaktar Salong Sax enligt nedan för att få veta mer om vad Salong Sax har att erbjuda inom hår och skönhet i Söråker.

Kontakta Salong Sax i Söråker, en trevlig frisörsalong

Nedan följer adress och telefonnummer till Salong Sax i Söråker.

Salong Sax
Rigstav. 3
860 35 Söråker
060 - 401 80

Karta och vägbeskrivning till frisör Salong Sax i Söråker

Du kan också nedan se en karta och vägbeskrivning till frisörsalongen Salong Sax i Söråker. Här kan du klippa ditt hår och få hjälp med frisyrer samt håruppsättning.

Kostnad och pris på klippning i Söråker hos Salong Sax

Eftersom priset på klippning och hårsättning i Söråker varierar beroende på var du får dem kan det vara intressant att jämföra kostnaderna med andra frisörer i Söråker och i [LAND] län. En annan metod för att hitta en kvalificerad frisör är att lägga upp en annons på en frisörsalongs webbplats i Söråker. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset för de frisörtjänster som du vill köpa i Söråker.Kommenterat om Salong Sax i Söråker


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.