Frisör i Timrå

Hitta en frisör i Timrå, här finns skickliga och erfarna frisörer i Timrå som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 12 olika frisörer att välja mellan i Timrå. Du kan besöka dessa frisörer i Timrå, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Timrå. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Timrå.

Frisörer i Timrå

Du kan välja mellan olika frisörer i Timrå när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Timrå och klippa håret.

HÅRLINJEN i Timrå
S. Köpmang. 7
861 32 Timrå


Lenas Frisering
Köpmang. 27
861 31 TIMRÅ


Timrå Hår & Doft AB
Köpmang. 39
861 31 TIMRÅ


Zarahs Hårstudio
Köpmang. 43
861 31 TIMRÅ


Hair & Nu Och Alltid I Timrå AB
S. Köpmang. 9 A
861 32 Timrå


Klippotek Hårlinjen AB
S. Köpmang. 7
861 32 Timrå


Anna Strömberg Frisör
Köpmang. 50
861 33 TIMRÅ


Timrås Lilla Salong
Banérg. 11
861 34 Timrå


Sprej Nina
Vinterv. 17
861 32 Timrå


Mias Arena
Rörv. 20
861 33 TIMRÅ


Lenas Herrfrisering
Skogsv. 10 A
861 31 TIMRÅ


Johanssons Herrfrisering, Christer
Roseng. 16
861 34 Timrå

Fixa en håruppsättning i Timrå

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Timrå, förutom att klippa ditt hår på en salong i Timrå. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Timrå. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Timrå som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Timrå

I Timrå varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Timrå.

Frisörinfo och fakta om Timrå

I Timrå fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Timrå, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Timrå är en tätort som är centralort i Timrå kommun i Medelpad och Västernorrlands län. I norra Vivsta grundades 1798 Vivstavarv (Wifstavarfs AB) som skeppsvarv, som under årens lopp utvecklades till ett modernt pappersbruk.

Area: 1 202,53 hektar
Befolkning: 10443, år 2010

Där hittar du mer information om staden Timrå om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 12 olika frisörer i Timrå att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Timrå kan du överväga att leta i andra städer i Västernorrland.

Billig frisör i Timrå

Letar du efter en bra och billig frisörer i Timrå? De bästa salongerna i Timrå som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Timrå kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Timrå med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Timrå men har glömt boka tid his en frisör i Timrå? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Timrå där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Timrå med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.