Frisör i Arboga

Hitta en frisör i Arboga, här finns skickliga och erfarna frisörer i Arboga som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 17 olika frisörer att välja mellan i Arboga. Du kan besöka dessa frisörer i Arboga, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Arboga. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Arboga.

Frisörer i Arboga

Du kan välja mellan olika frisörer i Arboga när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Arboga och klippa håret.

Salong Toupé
Nyg. 35 A
732 30 ARBOGA


Salong Klippz
St. Torget 6
732 30 ARBOGA


Viola & Gunillas
Smedjeg. 3
732 30 ARBOGA


Hårman AB
Smedjeg. 2
732 30 ARBOGA


Lilla Spa i Arboga AB
Kapellg. 4
732 30 ARBOGA


Studio L På Öland
Nyg. 38
732 30 ARBOGA


Jeanettes Damfrisering
Kungsörsv. 19
732 47 ARBOGA


Gräf, Kamilla
Nyg. 38
732 30 ARBOGA


Gabiloos
Brattberget Stora Djupmyra 658
732 48 Arboga


Grändsalongen
Baggens Gränd 2
732 30 ARBOGA


Hårstudion i Arboga
Österled 5
732 46 Arboga


Valön Fisk AB
Valen V. Gården 139
732 91 Arboga


Lisa Nilsson Frisör
Snarhemsv. 28
732 49 ARBOGA


Hårateljén i Arboga AB
Kapellg. 8
732 30 ARBOGA


Hair På Nygatan AB
Nyg. 38
732 30 ARBOGA


Arbogas Hår & Nagelcenter
Tärneborgsv. 8
732 33 Arboga


Birgittasalongen
Österled 6 A
732 46 Arboga

Fixa en håruppsättning i Arboga

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Arboga, förutom att klippa ditt hår på en salong i Arboga. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Arboga. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Arboga som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Arboga

I Arboga varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Arboga.

Frisörinfo och fakta om Arboga

I Arboga fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Arboga, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Arboga är en tätort vid Arbogaån i Västmanland, samt centralort i Arboga kommun i Västmanlands län. Arboga är traditionellt en industriort med teknisk profil, men har drabbats av flera stora industriella nedläggningar bl a Volvo Aero och ABB.

Area: 9,5 km2
Befolkning: 10330, år 2010

Där hittar du mer information om staden Arboga om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 17 olika frisörer i Arboga att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Arboga kan du överväga att leta i andra städer i Västmanland.

Billig frisör i Arboga

Letar du efter en bra och billig frisörer i Arboga? De bästa salongerna i Arboga som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Arboga kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Arboga med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Arboga men har glömt boka tid his en frisör i Arboga? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Arboga där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Arboga med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.