Frisör i Hallstahammar

Hitta en frisör i Hallstahammar, här finns skickliga och erfarna frisörer i Hallstahammar som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 13 olika frisörer att välja mellan i Hallstahammar. Du kan besöka dessa frisörer i Hallstahammar, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Hallstahammar. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Hallstahammar.

Frisörer i Hallstahammar

Du kan välja mellan olika frisörer i Hallstahammar när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Hallstahammar och klippa håret.

Hallsta Hårcenter
Parkg. 4
734 35 HALLSTAHAMMAR


Ansas Hårvård
Parkg. 6
734 35 HALLSTAHAMMAR


Salong Hairstyle
Skantzg. 1
734 40 HALLSTAHAMMAR


Rundgrens Herr- o. Damsalong
Tibble Lyckhem 6
734 91 HALLSTAHAMMAR


Salong Hon & Han
Långg. 15
734 35 HALLSTAHAMMAR


Gunnas Hårsalong
Trädgårdsg. 8
734 33 HALLSTAHAMMAR


Susanne och Åsa
Hammartorget 10 B
734 30 Hallstahammar


Hairdesign By Amanda AB
Parkg. 5
734 35 HALLSTAHAMMAR


Salong Anki, Ann-Christin Karlsson
Trädgårdsg. 4
734 33 HALLSTAHAMMAR


Jordmarken Bygg & Projektledning AB
Snevringevägen 71 B
734 35 HALLSTAHAMMAR


Salong Kreativ
Storg. 4
734 30 Hallstahammar


Hårservice
Nämndemansg. 1
734 32 Hallstahammar


R & i Hårstudio
Hammartorget 18
734 30 Hallstahammar

Fixa en håruppsättning i Hallstahammar

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Hallstahammar, förutom att klippa ditt hår på en salong i Hallstahammar. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Hallstahammar. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Hallstahammar som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Hallstahammar

I Hallstahammar varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Hallstahammar.

Frisörinfo och fakta om Hallstahammar

I Hallstahammar fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Hallstahammar, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Area: 9,67 km2
Befolkning: 10478, år 2010

Där hittar du mer information om staden Hallstahammar om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 13 olika frisörer i Hallstahammar att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Hallstahammar kan du överväga att leta i andra städer i Västmanland.

Billig frisör i Hallstahammar

Letar du efter en bra och billig frisörer i Hallstahammar? De bästa salongerna i Hallstahammar som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Hallstahammar kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Hallstahammar med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Hallstahammar men har glömt boka tid his en frisör i Hallstahammar? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Hallstahammar där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Hallstahammar med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.