Frisör i Kolsva

Hitta en frisör i Kolsva, här finns skickliga och erfarna frisörer i Kolsva som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 4 olika frisörer att välja mellan i Kolsva. Du kan besöka dessa frisörer i Kolsva, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Kolsva. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Kolsva.

Frisörer i Kolsva

Du kan välja mellan olika frisörer i Kolsva när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Kolsva och klippa håret.

Saras Salong
Bergslagsv. 103
731 11 KOLSVA


Dam- & Herrfrisering i Lasarettet
Bergslagsv. 98 C
731 11 KOLSVA


Salong Hair & Nu
Bergslagsv. 123 B
731 12 Kolsva


Evas Herrfrisering
Hammarv. 31 D
731 12 Kolsva

Fixa en håruppsättning i Kolsva

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Kolsva, förutom att klippa ditt hår på en salong i Kolsva. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Kolsva. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Kolsva som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Kolsva

I Kolsva varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Kolsva.

Frisörinfo och fakta om Kolsva

I Kolsva fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Kolsva, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Kolsva är en tätort i Köpings kommun, Västmanland (Västmanlands län). Kolsva, som ligger 15 km nordväst om Köping, längs väg 250 som i Kolsva kallas Bergslagsvägen. Genom Kolsva rinner ån Hedströmmen. Kolsva är en bruksort med anor från 1540-talet. Från mitten av 1800-talet expanderade verksamheten kraftigt med stålgjutgods som specialitet.

Area: 325,49 hektar
Befolkning: 2453, år 2010

Där hittar du mer information om staden Kolsva om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 4 olika frisörer i Kolsva att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Kolsva kan du överväga att leta i andra städer i Västmanland.

Billig frisör i Kolsva

Letar du efter en bra och billig frisörer i Kolsva? De bästa salongerna i Kolsva som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Kolsva kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Kolsva med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Kolsva men har glömt boka tid his en frisör i Kolsva? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Kolsva där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Kolsva med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.