Frisör i Norberg

Hitta en frisör i Norberg, här finns skickliga och erfarna frisörer i Norberg som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 11 olika frisörer att välja mellan i Norberg. Du kan besöka dessa frisörer i Norberg, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Norberg. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Norberg.

Frisörer i Norberg

Du kan välja mellan olika frisörer i Norberg när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Norberg och klippa håret.

Bäckman, Eva-Lena
Ringv. 5 D
738 32 Norberg


Salong Solé
Jordugglev. 3
738 33 NORBERG


Frissan Jenny
Bergv. 13
738 33 NORBERG


Salong Kubera
Engelbrektsg. 60
738 31 NORBERG


Jessies Haircorner
Dunderbostigen 6
738 32 Norberg


Salong Hår
Engelbrektsg. 71
738 31 NORBERG


Hårstudion
Harbov. 17
738 50 Norberg


Salong Glada Saxen
Tigerv. 8
738 30 Norberg


Björkängens Salong
Erikslundsv. 2
738 30 Norberg


Klipparn, Herrfriseringen
0223 - 212 07Herrfriseringen Klipparn
Skolg. 5
738 31 NORBERG

Fixa en håruppsättning i Norberg

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Norberg, förutom att klippa ditt hår på en salong i Norberg. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Norberg. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Norberg som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Norberg

I Norberg varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Norberg.

Frisörinfo och fakta om Norberg

I Norberg fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Norberg, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Norberg är en tätort i Västmanland och centralort i Norbergs kommun, Västmanlands län. Norberg består huvudsakligen av två stora delar, Norberg i söder och Kärrgruvan i norr.

Area: 8,09 km2
Befolkning: 4518, år 2010

Där hittar du mer information om staden Norberg om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 11 olika frisörer i Norberg att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Norberg kan du överväga att leta i andra städer i Västmanland.

Billig frisör i Norberg

Letar du efter en bra och billig frisörer i Norberg? De bästa salongerna i Norberg som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Norberg kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Norberg med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Norberg men har glömt boka tid his en frisör i Norberg? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Norberg där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Norberg med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.