Frisör i Västerås

Hitta en frisör i Västerås, här finns skickliga och erfarna frisörer i Västerås som du kan besöka för att klippa ditt hår, fixa eller reparera en hårsättning eller trimma ditt skägg. När det är dags att klippa håret har du 25 olika frisörer att välja mellan i Västerås. Du kan besöka dessa frisörer i Västerås, eftersom de är skickliga och erfarna frisörer som du kan lita på.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor om att välja en bra frisör i Västerås. Vårt professionella team hjälper gärna till med råd så du kan hitta en bra frisör i Västerås.

Frisörer i Västerås

Du kan välja mellan olika frisörer i Västerås när det är dags för en klippning, ny frisyr eller skäggklippning. För att prova en ny frisyr eller helt enkelt för att skapa variation är det ibland bra att gå till en annan frisör i Västerås och klippa håret.

Hair & Shop
Traversg. 12
721 38 VÄSTERÅS


Frisörstugan Västerås
Hallsta Gårdsg. 7
721 38 VÄSTERÅS


Klippstudion i City
Vasag. 17
722 15 VÄSTERÅS


Cut & Blow
Gallerian 39
Västerås


Studio Savoy Hair & Nails
Köpmang. 5
722 15 VÄSTERÅS


Salong Trend i Västerås AB
Råby centrum
Västerås


Självfallet
Smedjeg. 7
722 13 VÄSTERÅS


Kloak
Kungsg. 2
722 11 VÄSTERÅS


Rudbecksalongen
Vasag. 33
722 15 VÄSTERÅS


Skallbergssalongen
Emausg. 42
722 21 Västerås


Salong Hantverkargatan 2
Hantverkarg. 2
722 12 Västerås


Hårverkstan Östermälarstrand
Regattag. 20
723 48 Västerås


AQVA
Slottsg. 25
722 11 VÄSTERÅS


Lilla Salongen
Mileniig. 1
724 61 Västerås


Ulrikas Frisersalong
Kvistbergav. 13
722 33 VÄSTERÅS


Salong Amica
Källg. 12
722 11 VÄSTERÅS


Centrallasarettets Frisering / Sjukhuset Västerås
021 - 12 10 40Libelts Klipphörna
Tunbyv. 67
722 23 Västerås


Cut & Blow
Krankroksg. 17 Erikslund Shopping Center
721 38 VÄSTERÅS


Salong Dallas
Stora Torget 4
722 15 VÄSTERÅS


Salong Bettan, Elisabeth Diamadidou
Narvav. 23
724 68 VÄSTERÅS


Salong Balsam
Stora g. 20
722 12 Västerås


Salong Elisabeth medl. i SFF
Harbostigen 1
723 40 Västerås


Majvors Klippstuga
Aslögs v. 10
723 55 Västerås


Salong Lili
Ekev. 1
723 41 VÄSTERÅS

Fixa en håruppsättning i Västerås

De flesta av frisörerna i listan ovan kan också hjälpa dig med frisyrer och håruppsättningar i Västerås, förutom att klippa ditt hår på en salong i Västerås. Det är en bra idé att ha en professionell frisyr om du ska gå på ett bröllop eller en fest i Västerås. Kontakta någon av de hårkonstnärer och frisörer som anges ovan för att ta reda på vilken av yrkesmännen i Västerås som kan hjälpa digpå bästa sätt.

Pris och kostnad för klippning hos frisör i Västerås

I Västerås varierar kostnaden och priset för en klippning mycket beroende på vilken frisyr du vill ha och vilka lokala frisörer du väljer att klippa dig hos. Innan du väljer vilken frisör du ska besöka rekommenderar vi att du pratar med några olika frisörer i Västerås.

Frisörinfo och fakta om Västerås

I Västerås fanns det minst ett företag som erbjöd frisörer eller håruppsättningar för kunder. Nedan följer ytterligare information om staden Västerås, som inte relaterar till just frisörer.

Beskrivning: Västerås är en tätort i Västmanland samt centralort för Västerås kommun, residensstad för Västmanlands län och stiftsstad för Västerås stift. Västerås är Sveriges femte största tätort (2010). Staden ligger vid Mälarens norra strand cirka 10 mil västnordväst om Stockholm.

Area: 52,9 km2
Befolkning: 110877, år 2010

Där hittar du mer information om staden Västerås om du letar efter något annat än frisörer och hårklippning.

Det fanns 25 olika frisörer i Västerås att välja mellan när man ville klippa sig eller få hjälp med hårstyling för bröllop eller fester. Om du inte kan hitta en lämplig frisör i Västerås kan du överväga att leta i andra städer i Västmanland.

Billig frisör i Västerås

Letar du efter en bra och billig frisörer i Västerås? De bästa salongerna i Västerås som erbjuder hårklippning, hårfärgning, hårtoning och frisörtjänster listas ovan. En billig frisör i Västerås kan i många fall vara minst lika bra som en lite dyrare.

Frisör i Västerås med drop-in

Vill du klippa, styla eller färga håret i Västerås men har glömt boka tid his en frisör i Västerås? Många av frisörerna ovan erbjuder drop-in i Västerås där du erbjuds alla typer av tjänster inom klippning och hårvård. Frisör i Västerås med drop-in kanske kan rädda helgen för dig?


Orter med frisörer och hårvård i fokus

Nedanför hittar du utvalda orter i Sverige där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med håruppsättning och klippning samt andra behandlingar i salong.